fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Koronavírus (COVID-19)
Koronavírus közlemény

Koronavírus közlemény

Missziónk: "Mi, a Netamin csapata azért dolgozunk minden erőnkből, hogy aki csak nyitott rá, annak segítsünk egy egészségesebb és boldogabb életet élni." Webáruházunk nyilatkozata 7 pontban a koronavírussal kapcsolatban.

Koronavírus közlemény

Missziónk: "Mi, a Netamin csapata azért dolgozunk minden erőnkből, hogy aki csak nyitott rá, annak segítsünk egy egészségesebb és boldogabb életet élni."

A Netamin nyilatkozata 7 pontban a koronavírussal kapcsolatban

  1. Ezekben a kritikus időkben minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a missziónk szerint szolgáljuk minden hozzánk forduló egészségét.
  2. A Netamin csapat egészséges, gyakorlatban éli az egészséges életmódot és fogyasztja a Netamin termékeket.
  3.  Működésünk során komoly higiéniai szabályokat vezettünk be az eddigiek mellett. Termékeink eddig is GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készültek (GMP - Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény), biztonságosak, a munkavégzésünk helyét is folyamatosan fertőtlenítjük. Azon kollégáink esetén, ahol ez lehetséges volt, otthoni munkavégzést vezettünk be, a többieknél lecsökkentettük a szociális interakciót, amennyire csak lehet. Szerződött futár-partnereink is eljuttatták hozzánk körültekintő biztonsági intézkedéseiket.
  4. A higiénia, egészségvédelem, immunerősítés témakörben hosszú évek óta számtalan szakmai cikket írunk folyamatosan a netamin.hu-ra, melyek most is elérhetőek.
  5. Termékellátás egyelőre zavartalan, mindent megteszünk, hogy így is maradjon. Ha termékhiány lép fel egyes termékekből, azt a netamin.hu-n jelezzük és amennyiben lehetséges, ajánlunk helyettesítő terméket.
  6. Szívügyünknek tartjuk, hogy a koronavírussal szembeni küzdelem arcvonalában dolgozó egészségügyi személyzetet, orvosokat, nővéreket támogassuk, ezért amíg van immunitást támogató termékünk, abból ingyenesen felajánlunk ezeknek a kórházaknak.
  7. Az utolsó percig ki fogunk tartani abban, hogy a hozzánk fordulók egészségét, immunitását támogassuk. Tisztában vagyunk vele, hogy munkánkon emberi életek múlhatnak, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a feladatunkat a lehető legjobban ellássuk. Az emberi élet megóvása a legfontosabb, minden egyéb másodlagos.

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Ezt láttad már?
Kézmosás szabályai: védd magad jobban a betegségektől!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér