fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Természetes gyógymódok
Online Életmód Magazinunk 100. számát ünnepeljük!

Online Életmód Magazinunk 100. számát ünnepeljük!

A Netamin közösség újabb mérföldkőhöz érkezett: 100. alkalommal küldjük ki feliratkozóink e-mail címére Online Életmód Magazinunkat!

Vannak dolgok az életben amiket tudunk befolyásolni és vannak, amiket nem. Azt mondják, a boldogság azon múlik, hogy elfogadjuk amin változtatni nem tudunk, és arra koncentráljuk az energiáinkat amiken tudunk változtatni. És hogy felismerjük a különbséget!

De melyik kategóriába tartozik az egészség? Csak rajtunk múlik a megőrzése? Nem minden esetben. Igen, vannak betegségek amik a legjobb életvitel mellett is megtörténnek. De azt senki nem vitathatja, hogy a betegségek 80-90%-át a helytelen életmód okozza.     

Bolond ember aki ilyen arány mellett nem "fogad" a jobb életre! A bölcs és boldog ember tehát az, aki megteszi amit megtehet az egészségért: egészséges életmódot folytat! És ezzel 10 lehetséges betegségből 8-9 nem fog vele megtörténni. Elég jó arány, nem?

A netamin.hu olvasói közössége immár hetedik éve olyan emberekből áll, akik szeretik az Életet. Szeretnek élni, szeretnek jól élni, boldogan, nevetve és ezért ha kell, áldozatokat is hoznak. Mert minden igazán értékes dologért valamiről le kell mondani. Lemondani arról ami megrabolja az egészséget és a boldogságot. Ehhez bátorság kell és elszántság.

Egyedül mindannyian gyengék vagyunk. De a közösségben erő van. És egymást támogatva, egymásból erőt merítve könnyebb az egészséges életmód útja. És így bármit is hoz a jövő, egy dologban a netaminosoknak mindig békességük lehet: ők megtették amit lehetett az egészségért és a boldogságért.

A Netamin közösség újabb mérföldkőhöz érkezett: 100. alkalommal küldjük ki feliratkozóink e-mail címére Online Életmód Magazinunkat! Hatalmas öröm nekünk is, hogy ennyi alkalommal állíthattuk össze cikkválogatásainkat tartalmazó magazinunkat. Visszajelzéseitek mentén eddig is rengeteget alakítottunk rajta: még több az érdekes kutatási eredmény, még több a hasznos egészség-tipp, otthoni edzésgyakorlat, recept, új termék. Most a 100. szám alkalmából kicsit a külsőségeken is változtattunk: még szebb, még áttekinthetőbb lett online magazinunk! Reméljük, hogy így még többen lelitek majd örömötöket benne.

Ha eddig még esetleg nem iratkoztál fel, itt megteheted:

[tanulmany_feliratkozas post_id="8287"][/tanulmany_feliratkozas]

Bízom benne hogy ezzel is tudunk Téged segíteni egy boldogabb és egészségesebb élet elérésében!

Szeretettel és üdvözlettel:

Benkovics Péter

életmód-tanácsadó

netamin.hu

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal