fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Sport
Nem tudod, milyen sportba vágj bele? Tesztünkkel segítünk!

Nem tudod, milyen sportba vágj bele? Töltsd ki ezt a tesztet!

Tudod, hogy kéne valamit mozogni, de fogalmad sincs, hogy kezdj bele? Azt sem tudod, mik közül lehetne egyáltalán választani? Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd, melyik mozgásforma illik leginkább a személyiségedhez és az egészségi állapotodhoz! Kattints a tesztért!

Ezt a tesztet azoknak állítottuk össze, akik kacérkodnak a sportolás gondolatával, de nem tudják, merre induljanak. Ha már évek óta mozgásszegény életet élsz és azt sem tudod, hányféle testmozgás létezik és mi jöhet nálad szóba, töltsd ki a tesztünket! Pont ezért semmiképp nem fog extrém sport vagy extra erőnlétet igénylő eredmény kijönni, akár milyen is a személyiséged. Persze azért akkor is kitöltheted, ha rendszeresen mozogsz, csak kiegészítő sportot keresel - vagy csak imádod a kvízeket :).

 

Nagyon jó, hogy már idáig eljutottál! Ha elszántad magad, hogy változtatsz a kicsit sem egészséges, mozgásszegény életmódodon, az nagyon dicséretes. Azt viszont tarts fejben, hogy bárminek is állsz neki, fokozatosan kezdd! Hozzá kell szoktatni a tested a terheléshez, de fontos, hogy ne túlzott hévvel vesd magad a sportolásba. Hagyj mindig időt regenerálódni, adaptálódni és csak akkor lépj szintet, ha már fel van rá készülve a szervezeted! Szeresd a mozgást, amit választottál, élvezd, különben hamar elveszted a lendületed. Az a jó, ha hosszú távon gondolkodsz, apránként változtatsz az életmódodon. Keress hozzá társakat, ha úgy neked könnyebb! Ha pedig már része az életednek a sport, kalandozz el más irányokba is, váltogasd a különböző mozgásformákat. Ha futsz, iktass be nyújtós napokat, nyáron evezz a biciklizés mellé, kirándulj, táncolj, legyél nyitott és maradj mozgásban! Hajrá, mi támogatunk!

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér