fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Sport
Azt gondolod, túl idős vagy az edzéshez? Kérlek, gondold újra…

Azt gondolod, túl idős vagy az edzéshez? Kérlek, gondold újra…

Sokan gondolják, hogy azért, mert elmúltak 40, 50, vagy 70 évesek,  már nem vágnak bele a sportolásba.

A minap újabb bizonyítékát találtam annak, hogy ez téves megközelítés. Sosem túl késő elkezdeni!

Az elmúlt hetek egyikén különösen sok teendőm volt. Amikor sűrűk a napok, akkor a nagy rohanásban az ember a sportot akarná először elhagyni. Az évek során én rászoktattam magam egy másik megoldásra: ha nincs idő, akkor csak röviden, de intenzíven edzek. De olyan nem fordulhat elő, hogy napokig nincs mozgás. Ezért sűrű teendőim közepette kerestem egy edzőparkot, gyorsan átöltöztem és megterveztem egy 15 perces edzést. Az edzőparkba érve felfigyeltem két lélekben fiatal hölgyre, akik elszántan edzettek a fitnesz-parkban. Rögtön új lendületet kaptam, mert ha ők tudják teljes erőbedobással csinálni az edzéseiket, akkor nekem is kutya kötelességem!

Az élet - mozgás. Ami nem mozog, az nem él. Ha engedjük, hogy az élet gondjai, vagy sűrű teendői megfosszanak a mozgás örömétől, akkor előbb-utóbb az élettől fosztjuk meg magunkat. Mert lehet, hogy nem holnap, nem egy vagy akár tíz éven belül, de egy napon a következmények mindenkit utolérnek, és a mozgáshiányos életmód benyújtja a számlát betegségek formájában. És mi a boldogságunk számlájáról fizethetünk. Már ha tudunk.

A jó hír, hogy sosem késő változtatni! Ahogy a lépen látható hölgyek, úgy mindenki más is, minden korban elkezdhet mozogni, élni!

Már egy könnyű séta is felpezsdíti a vérkeringést, feltölt energiával!

Még ma szánd el magad ha nem sportolsz rendszeresen, hogy szokásoddá teszed! Keresd meg azt a mozgásformát, ami neked a legélvezetesebb!

És akkor 30-40 év múlva is lehet, hogy összefutunk egy fitnesz parkban.

Továbbra is lélekben fiatalon, boldogan, aktívan.

Ahogy a két új példaképem a közös szelfin.

Benne vagy? :-)

Ne feledd, oldalunkon rengeteg hasznos cikket, sőt videót is találhatsz sport témakörben, hogy edzettségi szintednek, életkorodnak, lehetőségeidnek megfelelően tudd beiktatni életedbe a mozgást: kattints ide és nézd meg őket!

Üdv:

Péter

Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Könnyen elvégezhető, otthoni tornagyakorlatok időseknek
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér